WERKEN BIJ DE
VETSTE CONCERTEN?

Solliciteer direct bij Sapsalsa

Historie

Sapsalsa is ontstaan in 1995 tijdens een rondreis door Midden- en Zuid Amerika en de naam is gebaseerd op latin juicebars, daar beter bekend als liquado-, jugo- of batidabar. Drankjes worden geblend op basis van vers fruit met water, melk of sap voor een gezonde oppepper onderweg.

Na de start met de sapjes werd het assortiment uitgebreid met cocktails, mixdrankjes en espresso met de focus op toegankelijkheid, snelle service en kwaliteit vanuit sfeervolle bars.

Sapsalsa is, in samenwerking met de preferred suppliers, verantwoordelijk voor verkoop van de Special Drinks in concertzalen Afas Live (sinds 2001) en Ziggo Dome (sinds 2012).

In de Afas Live met de Bacardi Cocktailbar en Smit & Dorlas Espressobar in de foyer.

In de Ziggo Dome met de Sapphire Bombay Cocktailbar in de foyer (zuidzijde) en op de eerste ring met de Bacardi Cocktailbar (noordzijde) en de Disaronno Cocktailbar (zuidzijde).

Buiten de concertagenda zijn we met mobiele bars ook van de partij bij festivals en publieksbeurzen

Voor festivals onderscheiden we ons met eigen receptuur verse premixen in overeenstemming met de vergunning (ontheffing zwak alcoholisch) en de richtlijnen van de VWA.

Wil je erbij zijn en ons team versterken? Solliciteer via dit formulier en join our team!

 

Werken bij
de vetste
concerten?

Wil jij de lekkerste cocktails maken onder het genoeg van de vetste concerten in Ziggo Dome en Afas Live? Solliciteer nu bij Sapsalsa Special Drinks en join our team! Ben jij 18+, stressbestendig en gezellig?

Vul het formulier in en wie weet sta jij straks te shaken achter de bar!

    Solliciteer direct

    Je cv met foto

    Met het versturen van dit formulier ga je
    akkoord met onze privacy voorwaarden