VERGUNNINGEN

Drankvergunning:

Sinds 2014 mag  op  binnen- en buitenlocaties alcoholische drank worden geschonken vanaf 18 jaar.  Voor buitenlocaties alleen zwak alcoholisch (ontheffing artikel 35). Op binnenlocaties mag sterke drank worden geschonken vanaf 18 jaar indien een vergunning voor de Drank en Horecawet op de locatie zijn afgegeven. De vergunning kan zijn verstrekt aan de locatie, de event organisator of de contractant.

Om elk misverstand of risico te vermijden heeft Sapsalsa voor events en festivals, buiten onze vaste concertlocaties, eigen receptuur premixen. De mixes zijn dagvers en worden in de bar volgens Sapsalsareceptuur afgemaakt voordat het drankje geserveerd kan worden. Ons product is gecertificeerd, bevat maximaal 14,9% alcohol en mag dus op festivals en events worden geschonken vanaf 18 jaar.

Sapsalsa festivalpremix is van hoge kwaliteit en ook hiermee onderscheiden we ons van het grote aanbod aan slechte kwaliteit premixen. Het laatste is korte termijnwerk en slechte reclame voor de special drinks op festivals. Bezoekers komen dan niet meer terug of vinden het het geld niet waard. Festivalbezoekers proeven bij Sapsalsa het drankje zoals het hoort te smaken, vlot geserveerd vanuit een sfeervolle bar. Op deze wijze creëren we toegevoegde waarde voor het festival.